Ruma pimppi suomi keskustelu

ruma pimppi suomi  keskustelu

Minun pilluni on rumin pillu mitä olen nähnyt. Vei vuosia että kehtasin ensimmäisen kerran antaa miehen nuolla ja siihenkin suostuin pilkkopimeässä huoneessa. En koskaan antaisi kenenkään (siksi en suostu koskaan menemään edes gynelle) näkemään pilluani valosassa. Panen ja olen nuoltavana aina pilkkopimeässä. Järkyttävää kun ihmiset puhuu tai kirjoittaa sanan pillu, voiko rumempaa sanaa olla? Voi, mulkku tai naiminen. Pimppi kuulostaa siedettävältä, pippeli paremmalta, yhdyntä asialliselta:D Ettäs tiedätte!. Kertokaa mikä on hurjinta, mitä olette nähneet naisen alapäässä?.

Videos

Satu the teinihoro

Skellefteå: Ruma pimppi suomi keskustelu

Ruma pimppi suomi keskustelu Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Viesti on mainos tai massapostitus. Minusta naisen alapää ei ole ruma vaan mielenkiintoinen Miten luvulla voi olla noin primitiivisiä asenteita vielä olemassa, kun on internetit ja muut tiedotusvälineet? Mitäs jos nainen on todella kaunis, mutta hänellä on ruma alapää esim. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Tilaa Meidän Perheen uutiskirje!
Ruma pimppi suomi keskustelu 421
Kakka sex tekstiviesti seuraa 660
Siis MITÄ?! Ihanko oikeasti pimppi-sananlaskut oli liikaa? Miten tämä nyt mielestäsi menee, Tuntematon sotilas? Naku Vuohimies - Elokuvan käsikirjoitus · Mietitään vähän · Mitä teette, kun mieli on maassa ja kaipaatte piristystä? Miksi MeToo-kampanja on Suomessa valjastettu vain naisten kokemuksille?. Kertokaa mikä on hurjinta, mitä olette nähneet naisen alapäässä?. joulukuu Onko yleinen käsitys naisilla omasta jälkovälistä se, että tuo miehenmielestä kaunein paikka on ruma, ja sitä pitäisi korjata jollainlailla? Miten sitä yleensä voi leikkaamalla korjata? Pitäisikö niistä kaikista tehdä samanlaisia? Kenelle sitä korjattua tulosta sitten esitellään? Sivupersoona,

One thought on “Ruma pimppi suomi keskustelu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *