Liukas pimppi pimppi kostuu

Minun ja mieheni ongelmana on, että minusta tulee seksin aikana vähän liiankin liukas!:lol: Ei ole enää minkäänlaista kitkaa, joka Meillä ainakin jos kostun kovinkin paljon niin vaihdetaan doggyyn koska ei itestäkään lähetyssaarnaaja hyvältä tunnu kun on liian märkä. Tai sitten lusikkaan tai muuhun missä emätin on eri. Kumpi tuntuu paremmalla: märkä ja liukas vai kuiva pimppi? Olen usein kuullut miehen sanovan, kuinka ihanan märkä tai liukas pillu on kiihottava. MUTTA eikö kuiva ole tiukempi. niin märkä, mutta tuntuu olevan siis tiukempi, mitä märempi. Onhan se tietty totta, että, kun kostuu, niin samalla paikatkin turpoo kiihotuksesta. Jossain pornossa naiset aina kostuu hirveästi ja sitten kaikilla on kivaa ja eritteet lentää, mutta oikeasti se on välillä ongelmallista. Aina välillä pitää Täällä myös tosi liukasta! Mieheni on joskus yllättäen työntänyt sormet pimppaan keittiössä ja kun olemme menneet sängylle on tuhero jo niin märkänä, että reidet kiiltelee.

Liukas pimppi pimppi kostuu - Ludvika Prostituerade

Joitain pressuja oli nurkassa ja heinäseipäällinen heiniä. Sormet kiertelivät pillussani ja saivan aikaan mehujeni tulvan. Kyllä ne naisen antamat ohjeet olisi paikallaan ja kättäkin voisi ohjailla. En tietenkään tiedä, mikä on kenekin mielestä tolkuttoman märkä, mutta on sitä joskus tullut vaimon kanssa runsaalla liukkarilla leikittyä. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Muista, että seksissä ei ole mitään sääntöjä, joita pitäisi noudattaa, vaikka moni niin kuvittelee.

Liukas pimppi pimppi kostuu - Kungälv Kvinnor

Varsinkin silikoniöljy voi tehdä vaarallisia yllätyksiä. Talkkia sekaan tai jotain vastaavaa. Hidastin hiukan menoani ja kiemurtelin hieman. Suutelin ne märäksi ja koko ajan lantiossani seikkaili enon kulli. Erityisesti nyt, kun olen tapaillut miestä, jolla ei ole mikään jättikalu.

One thought on “Liukas pimppi pimppi kostuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *